Persoonlijk financieel advies;
met een plan jouw financiële doelen realiseren

Wat zijn jouw dromen, doelen en ambities voor later? Hoe ga je deze financieel realiseren? Een financieel plan geeft structuur en laat je precies zien of je al op de goede weg bent of dat je bij moet sturen.

 

Hoe dat werkt? Na inventarisatie van jouw doelstellingen gaan wij voor je aan het werk. Je ontvangt een rapport met onze adviezen. Je weet dan precies hoeveel pensioen je later ontvangt en waar jouw nabestaanden op mogen rekenen als je onverhoopt vroegtijdig overlijdt of arbeidsongeschikt raakt.

 

De acties die je moet nemen om jouw financiële doelstellingen te realiseren brengen wij helder voor je in kaart. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Nu én later.

Waarom financieel advies via Bruijntjes in Amstelveen?

Persoonlijk

Wij nemen de tijd om jouw financiële doelen te begrijpen en een plan op te stellen om deze te bereiken. Zo kunnen wij een op maat gemaakt advies geven dat precies past bij jouw unieke omstandigheden en doelen.

Kwaliteit

Onze adviseurs zijn deskundig en hebben ruime ervaring in financieel advies. Zij beschikken over de juiste kennis en expertise om jou te voorzien van kwalitatieve adviezen.

We houden je op de hoogte

Wij helpen jou om je financiële doelen te bereiken en houden je op de hoogte van ontwikkelingen die van belang kunnen zijn voor jouw financiële situatie.

Up-to-date

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de financiële wereld en passen deze kennis toe in ons advies.

Gemakkelijk bereikbaar

Wij zijn toegankelijk en altijd bereikbaar voor jouw vragen. Of het nu gaat om een simpele vraag of een uitgebreide adviessessie, wij staan altijd voor je klaar.

100% onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk en hebben geen enkele verplichting om producten van een bepaalde aanbieder te adviseren. Wij geven jou altijd het beste advies, passend bij jouw situatie.

Kantoorpand Bruijntjes in Amstelveen

Wij zijn Erkend Financieel Adviseur

Adviseurs die zich Erkend Financieel Adviseur mogen noemen hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Onafhankelijk financieel advies
Veelgestelde vragen en antwoorden

Bruijntjes is een onafhankelijk advieskantoor. We krijgen regelmatig vragen wat dat nu precies betekent. Hieronder vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen hierover.

Een gedegen financieel plan geeft je inzicht in je huidige financiële situatie en helpt je doelen te stellen voor de toekomst. Het fungeert als een routekaart voor het behalen van financiële zekerheid.
Absoluut. Onafhankelijke adviseurs hebben ervaring met diverse financiële situaties en kunnen op maat gemaakt advies bieden, zelfs als je situatie complex is.
Het is raadzaam om je financiële plan jaarlijks te herzien of wanneer er aanzienlijke veranderingen plaatsvinden in je leven, zoals een nieuwe baan, huwelijk, geboorte of pensioen.
Een onafhankelijke adviseur is een professionele expert die niet gebonden is aan een enkele verzekeringsmaatschappij. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de beste verzekeringsopties voor jouw bedrijf, omdat ze toegang hebben tot meerdere verzekeraars.
Als je kiest voor een onafhankelijke adviseur, krijg je toegang tot een breder scala aan financiële producten en oplossingen. Dit komt doordat ze niet gebonden zijn aan specifieke producten van één instelling en daardoor de vrijheid hebben om op maat gemaakt advies te bieden dat echt bij jouw behoeften past.
Nee, financieel advies is relevant voor iedereen, ongeacht het vermogensniveau. Of je nu net begint met sparen of al een aanzienlijk vermogen hebt, een adviseur kan je helpen je financiële doelen te bereiken.
Een financieel adviseur biedt breed financieel advies, terwijl een vermogensbeheerder zich richt op het beheer van beleggingsportefeuilles. Sommige adviseurs combineren beide diensten.

Kennis maken?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat voor de best mogelijke resultaten voor jou en je financiële situatie.